Nieuwe en recente projecten

Vorig jaar was Roelofs Events voor het eerst actief tijdens de Open Studio Dagen.
Joris Roelofs liet toen aan bezoekers in een studio zien hoe een tv quiz wordt gemaakt.
Dit jaar is Joris Roelofs weer aanwezig bij dit mooie event.
Hij zal alle bezoekers op het parkeerterrein op een ludieke wijze welkom heten. Wil jij weten hoe hij dit gaat doen? Kom dan op 3 & 4 september ook naar het Mediapark in Hilversum.
Om meer te weten over dit event neem dan een kijkje op de website.

Open Studio Dagen 2016

 
Speciaal project

 

Roelofs Event is met een speciaal project gestart.

 

Zaterdag 12 december is de opname dag van de comydocu. We gaan filmen bij diverse ondernemers op het Waterlandplein, zoals bij Team Kapsalon, Mimoza Boutique, Spankeren Visspecialiteiten. 

Joris Roelofs zal dan in verschillende personages zijn/haar mening geven. 

 

Wil je ook in deze comydocu, stuur dan je filmpje wat je hebt gemaakt met Sinterklaas en Zwarte Piet dan op naar info@roelofsevents.nl. De leukste krijgt dan volgend jaar een bezoek van Sinterklaas en Zwarte Piet (25 minunten). Met het opsturen van een filmpje ga je akkoord met gebruik van het materiaal ten behoeve van het project.

 

 
Intratuin presentatie
 

Op 27 augustus was Joris Roelofs van Roelofs Events weer te gast in Intratuin Hilversum dit keer speelde hij geen quiz met de bezoekers maar presenteerde hij een veiling. Deze dag was ook weer in opdracht van Entertain Me.
Op dit moment vindt er veel overleg plaats over meerdere evenementen die Roelofs Events vanuit Entertain Me gaat verzorgen. Wil jij op de hoogte blijven? Volg dan deze pagina of like onze facebook pagina.

Roelofs Events heeft op woensdag 23 maart 2016 in samenwerking met Entertain Me het lente event in Intratuin Hilversum gepresenteerd.

Dit was de eerste koopavond die Intratuin op een doordeweekse dag in alle vestigingen hield. 

Bij dit evenement speelde Joris Roelofs met de aanwezige bezoekers de Lente quiz. 
 

The Cube

 

Ervaar the Cube is een maatschappelijke game voor jongeren met als doel de sociale cohesie tussen leerlingen of medewerkers te vergroten. Klik hier voor meer informatie.

 

In deze game speel ik de rol van Ferenc Jansen

Ferenc heeft nog geen doel in het leven. Hij weet niet wat hij wil worden en hij heeft weinig interesse in sport of andere hobby's. Zijn thuissituatie is veilig, geborgen en zoals hij zelf zou zeggen: 'saai'. Dat komt omdat de ouders van Ferenc introverte mensen zijn en Ferenc geen broers of zussen heeft. De vader van Ferenc is drie jaar geleden afgekeurd vanwege een hernia en zijn moeder probeert als schoonmaakster geld te verdienen. Hij heeft zelf jarenlang een bijbaantje bij de Kruitvat gehad, op deze manier was er geld voor extraatjes. Anderen vinden Ferenc vaak lui of ongeïnteresseerd. Ferenc kijkt op tegen zijn schoolgenoot Yigit en wil graag dezelfde populariteit ervaren. 
 
In November staat Joris Roelofs op de planken in een theater met de vereniging Dosto met een rol in het stuk MAN = MAN van Berthold Brecht.
 
“Luister naar mij! Ik beken! Ik beken, dat ik niet weet, wat er met mij gebeurd is. Geloof me en lach niet, ik ben iemand, die niet weet wie hij is. Maar Billie Jay ben ik niet, dat weet ik. De man die neergeschoten moet worden, ben ik niet. Wie ben ik dan? Want dat ben ik vergeten; gisteravond, toen het regende, toen wist ik het nog. Gisteravond, regende het toen?” ​
De open studio dagen mediapark
Hilversum 5 en 6 september 2015

 

Tijdens de open studio dagen van mediapark in Hilversum heeft Joris Roelofs de bezoekers laten zien hoe een tv quiz wordt gemaakt en met mensen uit het publiek als een echte presentator de quiz laten spelen. 
 
Klik op de foto voor meer beeldmateriaal.
 
 
MUSICAL COMPANY – TITANIC

Stadsschouwburg Velsen - 28 en 29 augustus 2015

 

Muscial over het wereldberoemde schip dat in april 1912 op weg van Southampton naar New York op een ijsberg stuit. Leef mee met de opvarenden van het rampschip: o.a. de eigenaar die een record wil vestigen, de scheepsbouwer die weet dat het schip een té grote snelheid niet aankan, de kapitein die van zijn laatste reis een bijzondere wil maken, de man in het kraaiennest die de ijsberg te laat ziet en drie meisjes die naar Amerika willen emigreren.

 

Joris speelt hierin de rol van 1e klas passagier Benjamin Guggenheim.