Over Roelofs Events

 

Roelofs Events is op 1 juni 2015 opgericht door acteur, entertainer en presentator Joris Roelofs.

 

Op 15 maart 2013 heeft Joris Roelofs het cursus traject afgerond van de RJB Studio in Almere o.lv. Joost Buitenweg. Na een succesvolle auditie voor de opleiding tot professioneel film acteur bij Film Actors Academy Amsterdam (FAAAM) is Joris Roelofs op 29 augustus 2013 o.l.v. Hugo Meters jr. aan zijn opleiding als film acteur begonnen. 

 

Na een goede auditie kwam een hoofdrol voor een buurt speelfilm genaamd Zakgeld. Zakgeld. Geregisseerd door opkomend regisseur Michael Samboe. De film had zijn première in Theater de Meervaart.

 

Na dit film debuut werd de focus, naast het film/toneel/tv acteren, gericht op de evenementen industrie.  Via Evenementen bureaus wordt Joris ingezet als begeleider van personeels-feestjes waarbij hij ook inhoudelijk een bijdrage doet.

 

In 2015 wordt Roelofs Events opgericht.

Tegenwoordig wordt Joris Roelofs door grotere bedrijven ingehuurd en participeert in filmprojecten. Daarnaast is Joris ook actief als trainingsacteur bij Co-Axi coaching en training.

 

Veelzijdig als hij is draait hij zijn hand niet om voor bij Dagjemaken als regisseur en drama-coach op te treden. Waar hij o.a. bedrijfsuitjes begeleid bij het maken van een film, commercial of videoclip.

 


Sinds kort geeft Joris Roelofs ook acteer workshops in verschillende vormen op diverse scholen.

Daarnaast heeft Joris, als presentator, meegewerkt aan de Open Studio Dagen van Media Park Hilversum. Waar hij In een studio een eigen tv quiz maakte met het publiek. In The Cube (www.ervaarthecube.nl)  heeft Joris een van de hoofdrollen.

 

Roelofs Events staat voor actief bezig zijn en mensen entertainen. Door motivatie, talent, enthousiasme is er geen berg te hoog voor Roelofs Events!

 

BIOGRAFIE

 

Joris Roelofs

Geboren:

12 juli 1989, Arnhem

Woonachtig:

te Amsterdam

 

Rijbewijs: B

 

Lengte: 1.98m

Kleur haar: donkerblond

Kleur ogen: blauw

Extra: geen piercings

en tatoeages

 

 

 

Talen:

Nederlans - goed

Engels - goed

Duits - matig

 

Confectiemaat: 50

Schoenmaat: 43-44

Boordmaat: 39